Indien u vragen hebt of een afspraak wenst te maken, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 Contact   015 34 45 80

Onze missie en visie van onze crèche

Bent u op zoek naar een prima kinderdagverblijf? Dan bent u bij Kinderdagverblijf De Troetelbeertjes aan het juiste adres. Deze crèche te Hulshout heeft al jaren een uitstekende reputatie in de streek.

Babygroep en peutergroep

‘De troetelbeertjes’ heeft oog voor elk kind individueel en begeleidt en stimuleert elk kind in zijn/ haar ontwikkeling en dit op hun eigen tempo. Pedagogisch handelen staat centraal. Dit kan zeker doordat wij werken in twee groepen: de babygroep en de peutergroep.

Daar wij maximum 14 kinderen hebben in ons kinderdagverblijf in Hulshout, kunnen wij onze aandacht verdelen over alle kinderen. De begeleiding en opvoeding in het kinderdagverblijf ‘‘De Troetelbeertjes’’ is een aanvulling op de opvoeding die de kinderen thuis krijgen, zeker geen vervanging.

Open en persoonlijke communicatie

Om een nog persoonlijker contact met uw zoontje of dochtertje te krijgen, worden de individuele contacten met de kinderen optimaal benut tijdens het eten, verzorgen, spelen en te slapen leggen. Hierbij houden we rekening met de eigenheid, persoonlijkheid en de behoeftes van ieder kind individueel.

In het kinderdagverblijf ‘‘De Troetelbeertjes’’ streven we naar een open en eerlijke communicatie met de ouders. Daarom worden er jaarlijks momenten voorzien waar we de individuele vooruitgang van uw kind bespreken.

Waarom uw kind naar het kinderdagverblijf ‘‘De Troetelbeertjes’’ brengen

  • Uw kind leert op vroege leeftijd zijn/ haar sociale vaardigheden te oefenen,
  • Uw kind kan van een ander kind opvoeding gerelateerde zaken leren en wordt gestimuleerd door andere kinderen,
  • Uw kind wordt voorbereid op het schools gebeuren,
  • Uw kind krijgt dagverse en gevarieerde voeding,
  • Bij ‘De Troetelbeertjes’ vinden we gezonde voeding zeer belangrijk. Daarom voorzien wij dagelijks groenten en fruit tijdens het eten,
  • Tot slot vinden wij buitenlucht heel belangrijk daarom spelen wij zo veel mogelijk buiten.

Het beleid van de opvang

Wij voorzien opvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar via het inkomens gerelateerd tarief (het zogeheten IKT-systeem). Wij verwachten dat elk kind minstens 2 hele dagen (+5 uur) of 4 halve dagen (+3 uur) per week naar het kinderdagverblijf komt. Bekijk zeker de pagina prijs kinderdagverblijf en verlof kinderdagverblijf.

Contact opnemen

Wil u meer informatie over ons kinderdagverblijf? Neem dan zeker contact op. Wij helpen u graag verder!