Indien u vragen hebt of een afspraak wenst te maken, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 Contact   015 34 45 80

Regeling bij verlof en ziekte

Wil u meer weten over het verlof van ons kinderdagverblijf in Hulshout? Dan vindt u hier de verlofregeling en de regeling bij ziekte van Kinderdagverblijf De Troetelbeertjes.

Onder gerechtvaardigde vakantiedagen verstaan wij

  • Vakantiedagen die minstens 14 dagen vooraf zijn aangevraagd en goedgekeurd.

Als uw kind een dag of langer niet komt, moet dit minstens 14 dagen vooraf vermeld worden door een mail te sturen naar het mailadres: [email protected]. Pas na het ontvangen van een antwoord van de opvang is uw verlof goedgekeurd. Er wordt wel een beperking opgelegd:

  • Bij een contract van 5 dagen/week: 20 dagen verlof
  • Bij een contract van 4 dagen/week: 16 dagen verlof
  • Bij een contract van 3 dagen/week: 12 dagen verlof
  • Bij een contract van 2 dagen/week: 8 dagen verlof
  • Bij laattijdige aanvraag of extra vakantiedagen of ziekte wordt er 20 euro/dag onkosten aangerekend.

Wat bij ziekte

Indien uw kind ziek is en niet naar de opvang kan komen gelieve ons dan voor 9 uur ’s morgens te verwittigen. Indien er niet verwittigd wordt, nemen wij €2,50 in rekening als boete. Bij afgifte van een doktersattest wordt deze dag niet in rekening gebracht.

Zieke kinderen worden niet aanvaard. Bij twijfel hebben we het recht de lichaamstemperatuur te nemen. Als uw kind boven de 38 koorts heeft, wordt u als ouders meteen verwittigd. Indien nodig, contacteren wij de door u opgegeven huisarts. Kan deze niet geconsulteerd worden, nemen wij contact op met onze huisarts. Wij vragen aan de ouders om ervoor te zorgen dat het kindje kan opgehaald worden binnen het uur na telefonisch contact.

Toedienen van medicatie

Wanneer uw kind medicatie moet nemen, vragen we om dat zoveel mogelijk thuis te geven. Wanneer er toch medicatie moet toegediend worden in de opvang, vragen we een doktersattest of ingevuld medicatieformulier door de behandelde arts of apotheker. Een dergelijk medicatieformulier kan u hier terugvinden of vragen aan de opvang.

Contact opnemen

Hebt u nog bijkomende vragen over het verlof van Kinderdagverblijf De Troetelbeertjes? Of over de prijs van het kinderdagverblijfContacteer ons gerust. Wij nemen graag tijd voor u!